La ministra d’Indústria assegura que per a Espanya com pitjor, millor, amb el Brexit

Afirma que la incertesa que generi el Brexit pot afavorir

Publicitat

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha afirmat que la incertesa que es generi pel Brexit pot afavorir Espanya, i ha afirmat que “el primer dia després del Brexit no canviarà res perquè el Regne Unit no se’n va”.

En una entrevista a ‘El Periódico’ que ha recollit Europa Press, ha destacat sobre el projecte industrial de Nissan: “Passa per la mobilitat elèctrica i volem que aquest lideratge es desenvolupi a Espanya”.

També ha indicat que el Brexit ja no és una incertesa per al sector turístic, per la qual cosa les expectatives són millors: “Totes les comunitats autònomes i tot el sector manifesten optimisme per al 2020”.

Sobre la intenció del Govern central de regular els pisos turístics, ha explicat que començaran per definir aquest concepte per establir “un marc sobre el qual totes les comunitats autònomes es puguin regular”.

Publicitat

Mobile World Congress

Sobre la localització del Mobile World Congress, Maroto ha dit que l’organització és qui ha de prendre la decisió i que qualsevol ciutat és candidata per acollir el congrés: “Ningú diu que es quedi a Barcelona per sempre”.

“Però sí és cert que Barcelona i tot Catalunya s’identifiquen amb l’àmbit de la digitalització”, i ha afegit que existeix un ecosistema de start-ups molt important.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca