Roba Estesa publica el primer avançament del seu nou EP ‘Dolors’

El grup va llançar a xarxes el videoclip 'Cendres i Plaers' dijous a la nit

Publicitat

Roba Estesa ha començat a escalfar la publicació del seu proper EP de quatre cançons ‘Dolors’ (Halley Records) amb l’avançament en forma de videoclip del tema ‘Cendres i Plaers’. El grup tarragoní de música festiva i missatge feminista nascut l’any 2011 el va penjar dijous a la nit a les seves xarxes socials com un avançament de quatre composicions que “representen la nova Roba Estesa”. ‘Cendres i plaers’ és una cançó vitalista i amb un so més electrònic, però com sempre amb contingut social, i que el grup ha dedicat “a totes aquelles que lluiten per la seva memòria”. El nou EP de Roba Estesa es publicarà el 7 de febrer, quan encara no fa dos anys de la publicació del seu segon disc, ‘Desglaç’ (Coopula Records, 2018), i com a aperitiu de la seva nova actuació al festival Canet Rock l’estiu vinent.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca