L’administració catalana paga els proveïdors tres dies més tard que la mitjana de les CCAA

És un termini mig de 42,53 dies, per sobre de la mitjana de les Comunitats Autònomes de 39,75

Publicitat

L’administració catalana ha tancat el mes de novembre amb un Període Mig de Pagament (PMP) als proveïdors de 42,53 dies, segons ha indicat el Ministeri d’Hisenda. En el conjunt de les Comunitats Autònomes, xifra és de 39,75 dies, un 2,36% menys que el mes anterior. Pel que fa a l’administració estatal, el PMP ha estat durant el novembre de 26,53 dies, fet que suposa un augment de 0,95 dies en relació a l’octubre. Les entitats locals, de la seva banda, tenien el novembre un termini de pagament a proveïdors de 66,06 dies, 1,28 menys que l’octubre, i destaca especialment el cas de Barcelona, que paga els seus deutes en 11,87 dies, la ciutat més ràpida de l’Estat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca