La literatura catalana, convidada al festival literari portuguès Correntes d’Escritas

Najat El Hachmi, Marta Orriols, Tina Vallés i Melcior Comes participaran a l'esdeveniment

Publicitat

La literatura catalana ha estat convidada al festival literari portuguès Correntes d’Escritas, que celebrarà la seva 21a edició entre el 15 i el 23 de febrer del 2020. Com ha explicat en una nota a través del seu web, l’Institut Ramon Llull coordinarà la participació catalana al certamen. Els autors catalans que participaran en aquesta edició són Najat El Hachmi, Marta Orriols, Tina Vallés i Melcior Comes. També viatjarà a Portugal una adaptació de l’exposició ‘La literatura catalana al món’, de Julià Guillamon, que es va mostrar a la Fira del Llibre de Buenos Aires 2019. En aquesta ocasió amb un afegit sobre la relació de la literatura catalana amb Portugal. L’acte d’inauguració serà el dia 18 de febrer.

Correntes d’Escritas és un festival literari fundat l’any 2000 a Póvoa de Varzim, amb motiu del centenari de la mort de José Maria Eça de Queiroz, nascut a Póvoa. Han passat pel festival autors com Mia Couto, Ana Luísa Amaral, Luis Sepúlveda, Rui Zink, Lídia Jorge o Manuel Rui, entre d’altres. Històricament centrat en la literatura portuguesa i en la castellana, el Ramon Llull destaca que el festival ha inclòs un focus centrat en la literatura catalana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca