La literatura catalana, convidada al festival literari portuguès Correntes d’Escritas

Najat El Hachmi, Marta Orriols, Tina Vallés i Melcior Comes participaran a l'esdeveniment

La literatura catalana ha estat convidada al festival literari portuguès Correntes d’Escritas, que celebrarà la seva 21a edició entre el 15 i el 23 de febrer del 2020. Com ha explicat en una nota a través del seu web, l’Institut Ramon Llull coordinarà la participació catalana al certamen. Els autors catalans que participaran en aquesta edició són Najat El Hachmi, Marta Orriols, Tina Vallés i Melcior Comes. També viatjarà a Portugal una adaptació de l’exposició ‘La literatura catalana al món’, de Julià Guillamon, que es va mostrar a la Fira del Llibre de Buenos Aires 2019. En aquesta ocasió amb un afegit sobre la relació de la literatura catalana amb Portugal. L’acte d’inauguració serà el dia 18 de febrer.

Publicitat

Correntes d’Escritas és un festival literari fundat l’any 2000 a Póvoa de Varzim, amb motiu del centenari de la mort de José Maria Eça de Queiroz, nascut a Póvoa. Han passat pel festival autors com Mia Couto, Ana Luísa Amaral, Luis Sepúlveda, Rui Zink, Lídia Jorge o Manuel Rui, entre d’altres. Històricament centrat en la literatura portuguesa i en la castellana, el Ramon Llull destaca que el festival ha inclòs un focus centrat en la literatura catalana.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca