Vox augura una abraçada de Pedro Sánchez amb Puigdemont a Brussel·les

"És gravíssim que el president del Govern central li estigui donant legitimitat i és una irresponsabilitat"

Publicitat

El portaveu de Vox a l’Ajuntament de Madrid i diputat al Congrés, Javier Ortega Smith, ha ironitzat aquest dimarts amb el fet que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, després de reunir-se amb el president del Govern, Quim Torra, s’abraçarà amb l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

En declaracions als periodistes després d’un esmorzar informatiu de l”ABC’, Smith, en ser preguntat sobre la reunió que Sánchez previsiblement mantindrà amb Torra al febrer, ha indicat que li sembla un “menyspreu envers els tribunals” que celebri una trobada amb Torra com si fos qualsevol altre president.

“Ha estat inhabilitat i és un delinqüent, a més de ser un president que defensa un cop d’estat i la impunitat dels colpistes. És gravíssim que el president del Govern central li estigui donant legitimitat i és una irresponsabilitat. Aviat el veurem abraçar-se amb Puigdemont a Brussel·les”, ha ironitzat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca