Primera amenaça de Cs contra Torrent de la setmana

Roldán adverteix Torrent que pot incórrer en un delicte de desobediència si manté Torra de diputat

La líder de Cs, Lorena Roldán, ha advertit el president del Parlament, Roger Torrent, que pot incórrer en un delicte de desobediència si manté el president de la Generalitat, Quim Torra, de diputat. En una atenció als mitjans de comunicació després de reunir-se amb SCC, Roldán ha demanat a Torrent que respecti l’estat de dret i no col·loqui de nou la cambra al marge de la legalitat. “Farem servir totes les eines al nostre abast perquè Torra deixi d’aferrar-se a un càrrec que no li correspon”, ha conclòs tot i no concretar com ho pensen fer de cara al ple que comença demà dimarts al Parlament.

Publicitat

Rebutja uns pressupostos que “fiquen la mà a la butxaca dels catalans”

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha rebutjat l’acord de pressupostos entre Govern i els comuns en considerar que “es dediquen a ficar la mà a la butxaca dels catalans”. En una atenció als mitjans de comunicació després de reunir-se amb SCC, Roldán ha afirmat que els pressupostos per al 2020 no són bons per als catalans i que són una “mala notícia” per a la classe mitjana. Roldán ha contraposat els pressupostos que s’han presentat aquest dilluns amb el model de Cs que, segons ha dit, consisteix en abaixar impostos i, fins i tot, eliminar-los. Així mateix, s’ha mostrat sorpresa pel fet que hagin desaparegut les diferències econòmiques entre JxCat, ERC i els comuns.
Pel que fa als pressupostos, Roldán també ha dit que estan pendents del que pugui fer el PSC, a qui veu “alineat” amb els independentistes.

Preguntada sobre l’inici del judici contra l’excúpula dels Mossos a l’Audiència Nacional, Roldán ha dit que serà un “exercici exemplar amb totes les garanties” i ha afegit que espera que “es pugui saber tota la veritat i que es depurin les responsabilitats que corresponguin”.

En referència a la proposta del líder del PP, Pablo Casado, d’una aliança a Catalunya entre PP, Cs, el partit de Manuel Valls i membres de la societat civil, Roldán no ha volgut valorar-la argumentant que desconeix els plans de Casado. “Parlar de coses que no coneixem seria agosarat”, ha afegit, tot i defensar que està compromesa a liderar una alternativa a Catalunya per donar veu als constitucionalistes.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca