La compravenda d’habitatges baixa un 14,2% al novembre a Catalunya

Al conjunt de l'Estat es registra un descens del 9,3%

La compravenda d’habitatges va baixar un 14,2% al novembre a Catalunya en comparació amb el mateix mes del 2018. En total es van fer 5.885 compravendes, segons les dades publicades aquest dilluns per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). En comparació amb el mes anterior també es va registrar un descens, de gairebé el 15%, ja que a l’octubre se n’havien formalitzat 6.907. Del total, 5.327 eren habitatges lliures i 558 de protecció oficial. D’altra banda 878 eren nous i 5.007 de segona mà. Al conjunt de l’Estat, la compravenda d’habitatges es va reduir en un 9,3% amb 38.680 operacions.
Per demarcacions, la que va registrar una davallada més destacada va ser Tarragona, amb 801 compravendes, un 20,85% menys que al novembre del 2018. Del total, 71 eren pisos nous i 730 de segona mà. A més, 777 eren lliures i 24 protegits.

Publicitat

A les comarques de Barcelona la compravenda d’habitatges va baixar un 12,5%, de les 4.622 operacions del novembre del 2018 a les 4.045 del mateix mes del 2019. Del total, 3.397 eren de segona mà i 648 nous habitatges. Així com 5.327 lliures i 558 protegits.

A les comarques de Girona, les compravendes van baixar gairebé un 17%, fins a les 777 del novembre de l’any passat. Del total, 661 eren habitatges de segona mà i 116 nous. A més, 754 eren lliures i 23 protegits.

Per últim, a Lleida es van fer 262 compravendes, un 9,6% menys que un any anterior. Del total, 43 van ser habitatges nous i 219 de segona mà; i 225 lliures i 37 de protecció oficial.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca