Manel, Els Amics de les Arts, Miki Núñez i Lildami, caps de cartell del Canet Rock 2020

L'essència de La Raíz i d'Aspencat seran presents al festival de la mà de Ciudad Jara i No Logo

Publicitat

El Canet Rock ha desgranat aquest dijous els detalls de la seva setena edició, que tindrà lloc el 4 de juliol al Pla d’en Sala de Canet de Mar. El cartell del festival combinarà grups de trajectòria dilatada com Manel, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Sopa de Cabra i Roba Estesa, amb noves apostes com Lildami, Miki Núñez, Ciudad Jara – el nou projecte de l’exlíder de la dissolta La Raíz, Pablo Sánchez-, i No Logo, la nova formació de Kiko Tur, exlíder d’Aspencat. Aquestes bandes d’afegeixen a les ja confirmades el passat octubre: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman. Fins ara, el certamen ha venut prop de 15.000 entrades. L’any passat es van exhaurir a finals de febrer.

Completen el cartell Miquel del Roig, Cesc i els Dj’s Ernest Codina, Carles Pérez i Pd Artur Busquets. La presentació dels caps de cartell s’ha fet en una festa de presentació que ha congregat 400 persones a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Del conjunt de grups anunciats, set presentaran un nou treball discogràfic aquest estiu. Destaquen Manel i Els Amics de les Arts, que després d’un llarg parèntesi tornen a escena, a més de Sopa de Cabra, Ciudad Jara, Miki Núñez, No Logo i JazzWoman.

Un any més, el Pla d’en Sala obrirà portes a les 16 h i el primer en tocar serà Lildami a les 17.30 h. La festa s’acabarà amb la sortida del sol, amb el concert d’Oques Grasses.

Publicitat

La directora del festival, Gemma Recoder, ha destacat la “fidelitat” d’un públic que ja ha comprat les entrades sense conèixer el cartell complet, un “acte de confiança” amb el festival que, al seu entendre, el situa ja com una de les “cites imprescindibles en l’agenda musical del país”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca