IQOXE no va passar a temps els controls de qualitat de l’aire l’any 2015

També va detectar que havia produït més material del permès, però l'expedient no va acabar en sanció

Publicitat

La Generalitat va multar el 2015 l’empresa Iqoxe, on dimarts hi va haver una explosió que va comportar tres morts i set ferits, per no passar a temps els controls de qualitat de l’aire, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat el Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquest fet va comportar a la firma una multa de 20.000 euros, tot i que en va pagar 12.000 per fer-ho dins del termini de bonificació. Posteriorment, Iqoxe va passar els controls de qualitat de l’aire i els resultats no van ser objecte de multa. D’altra banda, una inspecció de la Generalitat va detectar el mateix any que l’empresa havia produït més òxid d’etilè del que tenia permès. Es va obrir un expedient per aquesta qüestió, però finalment no va acabar en sanció.

Pel que fa a les conseqüències de l’accident del dimarts, a les deu de la nit d’aquest dijous els Bombers han començat el transvasament de l’òxid de propilè del tanc que va explotar cap a una cisterna.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca