Unidas Podemos s’institucionalitza amb el suplicatori contra Puigdemont i Comín

Demana ser "prudents" i "deixar treballar les institucions"

Publicitat

Les delegacions d’Unidas Podemos i Izquierda Unida a l’Eurocambra analitzaran “amb rigorositat i atenció” el suplicatori de les autoritats espanyoles contra els eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín. En un comunicat, les dues formacions ha demanat “prudència” i “deixar treballar les institucions” en un procediment per decidir si s’aixeca la immunitat o no als dos eurodiputats de Junts. Després de l’anunci de l’arribada del suplicatori en el ple, ara és el comitè d’Afers Jurídics el que haurà d’analitzar la petició del Tribunal Suprem. En el mateix comunicat, Unidas Podemos i Izquierda Unida denuncien una situació que és “fruit de la judicialització del conflicte polític” i exigeix una “solució política a un problema de caràcter polític”.

“Confiem que el nou govern progressista, amb una proposta de mesa de diàleg, pugui trobar una solució que provoqui un canvi positiu en la qüestió territorial. És una aposta ferma per recuperar unes relacions que fa una dècada que s’estan deteriorant”, apunten.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca