Madrid amenaça amb fer “tot el possible” per emportar-se el Mobile World Congress

"Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m'he interessat en altres ocasions"

Publicitat

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que el Govern regional farà tot el possible per portar a Madrid el Mobile World Congress, que se celebra actualment a Barcelona.

“Estem preparats per acollir el Mobile”, ha assegurat la dirigent regional en un esmorzar informatiu que ha organitzat Europa Press, a Madrid.

Ayuso ha incidit que la capital, que ja ha acollit esdeveniments com la Cimera del Clima, ha demostrat que està preparada per acollir-ne qualsevol “de la magnitud que sigui”.

La presidenta regional ha revelat que ja ha estat parlant “durant setmanes” amb organitzadors i ha criticat el tracte que se’ls dona per part dels polítics catalans. “Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m’he interessat en altres ocasions”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca