Indecent maniobra de Cs contra els permisos de 48h de Sànchez i Cuixart

Demana a la Fiscalia que investigui si "compleixen els requisits" pel permís penitenciari

Cs ha demanat a la Fiscalia que investigui si “es donen els requisits” perquè Jordi Sànchez i Jordi Cuixart obtinguin el permís penitenciari per sortir de la presó. La portaveu de la formació al Parlament, Lorena Roldán, vol que es controli la seva activitat i que s’estigui atent per si “hi pot haver risc de fuga” perquè “ja sabem que no els agrada asseure’s davant de la justícia”. “No consentirem que hi hagi presos de primera o de segona en funció de si s’és amic o no de la Generalitat o del soci de Sánchez, ERC. Roldan també ha criticat la proposta de nomenament de Dolores Delgado com a fiscal general de l’Estat i ha afirmat que “en només dos dies” el govern ha “polititzat la fiscalia” i que el CGPJ s’ha vist obligat a “cridar a l’ordre”.

Publicitat

També ha dit que la justícia no pot estar polititzada i que des de Ciutadans creuen que els jutges els han d’escollir els mateixos jutges. “Cal mantenir la independència per no tenir ingerències com el que ha passat”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca