Indecent maniobra de Cs contra els permisos de 48h de Sànchez i Cuixart

Demana a la Fiscalia que investigui si "compleixen els requisits" pel permís penitenciari

Cs ha demanat a la Fiscalia que investigui si “es donen els requisits” perquè Jordi Sànchez i Jordi Cuixart obtinguin el permís penitenciari per sortir de la presó. La portaveu de la formació al Parlament, Lorena Roldán, vol que es controli la seva activitat i que s’estigui atent per si “hi pot haver risc de fuga” perquè “ja sabem que no els agrada asseure’s davant de la justícia”. “No consentirem que hi hagi presos de primera o de segona en funció de si s’és amic o no de la Generalitat o del soci de Sánchez, ERC. Roldan també ha criticat la proposta de nomenament de Dolores Delgado com a fiscal general de l’Estat i ha afirmat que “en només dos dies” el govern ha “polititzat la fiscalia” i que el CGPJ s’ha vist obligat a “cridar a l’ordre”.

Publicitat

També ha dit que la justícia no pot estar polititzada i que des de Ciutadans creuen que els jutges els han d’escollir els mateixos jutges. “Cal mantenir la independència per no tenir ingerències com el que ha passat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes