El Centre d’Art i Natura estrena el projecte ‘Hiverna a Farrera’ dirigit a joves creadors, estudiants i investigadors

Amb aquesta iniciativa les instal·lacions estaran obertes tot l'any

El Centre d’Art i Natura (CAN) de Farrera, al Pallars Sobirà, ha decidit obrir tot l’any i no tancar els mesos de gener i febrer com fins ara. Aquest hivern obre les seves portes a creadors, estudiants i investigadors amb el projecte ‘Hivernar a Farrera’, amb estades de treball amb descomptes del 20%. Les residències podran ser d’un mínim d’una setmana i se n’oferiran un total de vint-i-una. Aquesta iniciativa és fruit de l’interès per a reivindicar la tranquil·litat de l’Alt Pirineu com un escenari perfecte per a la concentració en tots els àmbits de treball creatiu, d’estudi i de recerca. Les estades ja han començat aquest dilluns 13 de gener i s’allargaran fins a l’1 de març. A partir del 2 de març el CAN oferirà els serveis habituals.

Publicitat

Segons ha explicat Joan Vila, comunicació del CAN, qui vulgui optar a una d’aquestes estades setmanals, només ha d’enviar el seu Currículum Vitae, una breu descripció del projecte a realitzar i les dates desitjades. Vila ha dit que el Centre posa a disposició les seves instal·lacions amb internet, tallers, instruments i assessorament artístic.

Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer les instal·lacions de Farrera entre els més joves i que els artistes descobreixin un lloc i un equipament adequat pel seu procés de creació, on el contacte amb la natura i la convivència amb altres creadors, són el punt fort d’aquest espai.

El CAN fa més de dues dècades que dona suport a artistes catalans i internacionals en aquest poble d’alta muntanya ideal per a la creació. El Centre ha acollit intel·lectuals i creadors reconeguts com ara Francesc Parcerisas, Rebekah Clarckson, Alexandra Laudo, Bianca Siu Davies, Jaume Cabré, Manel Forcano, Paul Leech, Colom Tóibín, Dolors Udina, Eulàlia Valldosera, Nicola Lefanu o Feliu Formosa.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca