El Centre d’Art i Natura estrena el projecte ‘Hiverna a Farrera’ dirigit a joves creadors, estudiants i investigadors

Amb aquesta iniciativa les instal·lacions estaran obertes tot l'any

Publicitat

El Centre d’Art i Natura (CAN) de Farrera, al Pallars Sobirà, ha decidit obrir tot l’any i no tancar els mesos de gener i febrer com fins ara. Aquest hivern obre les seves portes a creadors, estudiants i investigadors amb el projecte ‘Hivernar a Farrera’, amb estades de treball amb descomptes del 20%. Les residències podran ser d’un mínim d’una setmana i se n’oferiran un total de vint-i-una. Aquesta iniciativa és fruit de l’interès per a reivindicar la tranquil·litat de l’Alt Pirineu com un escenari perfecte per a la concentració en tots els àmbits de treball creatiu, d’estudi i de recerca. Les estades ja han començat aquest dilluns 13 de gener i s’allargaran fins a l’1 de març. A partir del 2 de març el CAN oferirà els serveis habituals.

Segons ha explicat Joan Vila, comunicació del CAN, qui vulgui optar a una d’aquestes estades setmanals, només ha d’enviar el seu Currículum Vitae, una breu descripció del projecte a realitzar i les dates desitjades. Vila ha dit que el Centre posa a disposició les seves instal·lacions amb internet, tallers, instruments i assessorament artístic.

Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer les instal·lacions de Farrera entre els més joves i que els artistes descobreixin un lloc i un equipament adequat pel seu procés de creació, on el contacte amb la natura i la convivència amb altres creadors, són el punt fort d’aquest espai.

El CAN fa més de dues dècades que dona suport a artistes catalans i internacionals en aquest poble d’alta muntanya ideal per a la creació. El Centre ha acollit intel·lectuals i creadors reconeguts com ara Francesc Parcerisas, Rebekah Clarckson, Alexandra Laudo, Bianca Siu Davies, Jaume Cabré, Manel Forcano, Paul Leech, Colom Tóibín, Dolors Udina, Eulàlia Valldosera, Nicola Lefanu o Feliu Formosa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca