Dilluns 27 Gener, 2020

8.000€ de multa contra el responsable de la vaga taxista del 2019 que va bloquejar la Gran Via

La Generalitat imposa una multa a 'Tito' Álvarez

La Generalitat ha imposat una multa de 8.000 euros al líder d’Elite Taxi, Alberto ‘Tito’ Álvarez, per la celebració de diferents mobilitzacions convocades pel sector entre el 17 i el 24 del 2019 “que no havien estat prèviament comunicades”. Per això se’l considera responsable d’infraccions administratives de la Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana i de contravenir la Llei Orgànica reguladora del dret de reunió. L’expedient detalla set actes de denúncia dels Mossos d’Esquadra, una de la Policia Portuària i una de la Guàrdia Civil. En concret, se li atribueixen les infraccions comeses per l’ocupació de la Gran Via en el marc de les protestes per la regulació del sector de les llicències de vehicles de lloguer amb conductor.

A l’expedient es detalla que Álvarez, que “es va presentar” davant dels agents com a “organitzador i responsable” de les mobilitzacions i que “fins i tot va donar directrius a la resta de participants al llarg dels diferents dies” va “obstaculitzar, juntament amb la resta de participants” les vies públiques amb els seus vehicles.

Álvarez té ara la possibilitat de formular al·legacions a les sancions. De moment ha explicat que ha d’estudiar bé la qüestió.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,324FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,649SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca