8.000€ de multa contra el responsable de la vaga taxista del 2019 que va bloquejar la Gran Via

La Generalitat imposa una multa a 'Tito' Álvarez

La Generalitat ha imposat una multa de 8.000 euros al líder d’Elite Taxi, Alberto ‘Tito’ Álvarez, per la celebració de diferents mobilitzacions convocades pel sector entre el 17 i el 24 del 2019 “que no havien estat prèviament comunicades”. Per això se’l considera responsable d’infraccions administratives de la Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana i de contravenir la Llei Orgànica reguladora del dret de reunió. L’expedient detalla set actes de denúncia dels Mossos d’Esquadra, una de la Policia Portuària i una de la Guàrdia Civil. En concret, se li atribueixen les infraccions comeses per l’ocupació de la Gran Via en el marc de les protestes per la regulació del sector de les llicències de vehicles de lloguer amb conductor.

Publicitat

A l’expedient es detalla que Álvarez, que “es va presentar” davant dels agents com a “organitzador i responsable” de les mobilitzacions i que “fins i tot va donar directrius a la resta de participants al llarg dels diferents dies” va “obstaculitzar, juntament amb la resta de participants” les vies públiques amb els seus vehicles.

Álvarez té ara la possibilitat de formular al·legacions a les sancions. De moment ha explicat que ha d’estudiar bé la qüestió.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca