Madness actuarà al 8è Festival Jardins de Pedralbes el 28 de juny

Els britànics tornen a visitar Catalunya després del seu concert al Vida 2019, l'estiu passat

Publicitat

Els veterans Madness són la darrera confirmació per a la propera edició del Festival Jardins de Pedralbes. Els britànics actuaran el diumenge 28 de juny al festival barceloní, que segueix desvetllant amb comptagotes els noms d’un cartell on ja figuren artistes com Manel, James Blunt, Raphael, Loquillo, Andrés Calamaro, Brian Ferry, Rozalén, Crowded House, Daiana Ross, Alan Parsons, Cat Stevens o Amaia. Les entrades pel concert de la llegendària banda londinenca de ska es posaran a la venda el proper dimecres 15 de gener. Madness ja va actuar l’estiu passat a Catalunya, com un dels caps de cartell del Festival Vida de Vilanova i la Geltrú.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca