El teatre Kursaal de Manresa assoleix un nou rècord històric i tanca el 2019 amb més de 90.000 espectadors

La majoria són dones i de fora de la capital del Bages

Publicitat

L’any 2019 ha estat un any de rècord per al teatre Kursaal de Manresa. El nombre d’espectadors s’ha disparat fins als 90.192, la xifra més alta dels 12 anys d’història de l’equipament. Aquesta és la primera vegada que se supera la forquilla de públic que, ens els darrers 6 anys, ha oscil•lat entre els 80.000 i els 85.000 espectadors. Això s’explica per un increment de les funcions, que han passat dels 147 l’any 2018 als 171 el 2019. D’aquestes, un total de 60 s’han exhaurit, un nou rècord del teatre. El gerent del Kursaal, Jordi Basomba, ha celebrat l’èxit, però ha subratllat que és possible gràcies a tot l’equip. Per primera vegada, s’ha fet una petita enquesta per conèixer la procedència dels espectadors, i s’ha comprovat que un 59% són de fora de Manresa i un 66% són dones.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca