Colau contra l’ANC: “L’etapa de diàleg “és incompatible amb el sectarisme”

L'ANC va demanar diumenge que la taula de negociació amb el Govern espanyol sigui exclusivament per a la independència

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha advertit que l’etapa de diàleg “és incompatible amb el sectarisme”, amb referència al fet que l’ANC vulgui excloure els comuns de la taula de partits i entitats sobiranistes que han de consensuar quines propostes porta la Generalitat a la taula de negociació amb el Govern central que han pactat els republicans i el PSOE.

En roda de premsa aquest dilluns, Colau ha traslladat un missatge “d’esperança i compromís perquè el període que comença sigui d’estabilitat”, que inclogui polítiques socials urgents, la lluita per l’emergència climàtica i nous pressupostos, i espera que el Govern central es posi ràpid a treballar.

L’ANC va demanar diumenge que la taula de negociació amb el Govern espanyol sigui exclusivament per a la independència. A més a més, va reclamar que la “taula catalana prèvia a la bilateral” estigui formada exclusivament per partits, entitats i actors socials independentistes, i excloure’n els comuns.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca