Dilluns 27 Gener, 2020

Aragonès no serà a Estrasburg per acompanyar Puigdemont i Comín

El vicepresident del Govern no ha pogut agafar el vol per motius personals

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, no acompanyarà finalment als eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín aquest dilluns a Estraburg ja que per motius personals no ha pogut agafar el vol que l’havia de portar fins a la ciutat francesa. Aragonès havia d’acompanyar Puigdemont i Comín, juntament amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, entre d’altres. Paral·lelament, Omplim Estrasburg ha convocat per quarts d’una del migdia una manifestació a les portes de la cambra per reclamar els drets polítics dels líders independentistes catalans.

Segons han explicat fonts de Vicepresidència a l’ACN, Aragonès s’ha posat en contacte amb Puigdemont per explicar-li els motius que l’han portat a cancel·lar el seu viatge a Estrasburg. En la mateixa conversa, li ha desitjat “sort”.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,324FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,649SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca