Aragonès no serà a Estrasburg per acompanyar Puigdemont i Comín

El vicepresident del Govern no ha pogut agafar el vol per motius personals

Publicitat

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, no acompanyarà finalment als eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín aquest dilluns a Estraburg ja que per motius personals no ha pogut agafar el vol que l’havia de portar fins a la ciutat francesa. Aragonès havia d’acompanyar Puigdemont i Comín, juntament amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, entre d’altres. Paral·lelament, Omplim Estrasburg ha convocat per quarts d’una del migdia una manifestació a les portes de la cambra per reclamar els drets polítics dels líders independentistes catalans.

Segons han explicat fonts de Vicepresidència a l’ACN, Aragonès s’ha posat en contacte amb Puigdemont per explicar-li els motius que l’han portat a cancel·lar el seu viatge a Estrasburg. En la mateixa conversa, li ha desitjat “sort”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes