Torrent garanteix que Torra podrà votar i intervenir en el proper ple

El president del Parlament no tem una inhabilitació: "No m'interessen les conseqüències de les decisions, sinó si són necessàries o no"

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha garantit que el president de la Generalitat, Quim Torra, podrà “votar i intervenir” en el proper ple a la cambra, previst pels dies 22 i 23 de gener. “Ho dic i ho mantinc. Jo faré tot el que estigui a les meves mans per defensar els drets del president Torra i el seu ple exercici com a diputat”, ha assegurat Torrent aquest diumenge al programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio. El president del Parlament insisteix que el líder de la Generalitat segueix sent diputat i que la JEC és un òrgan “exclusivament administratiu” que no pot modificar la composició d’un Parlament. Sobre una possible inhabilitació, Torrent no s’ha mostrat preocupat: “No m’interessen les conseqüències de les decisions, sinó si són necessàries o no”, ha reflexionat en veu alta el president del Parlament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes