Demòcrates posposa fins al març la decisió de la seva continuïtat al grup d’ERC

El partit convoca el seu segon congrés nacional on també es debatran dues ponències per "concretar la via unilateral cap a la independència"

Publicitat

Demòcrates de Catalunya ha posposat fins al març la decisió de la seva continuïtat al grup d’ERC al Parlament i el suport al Govern. El partit ha convocat el seu segon Congrés Nacional per al tercer mes del 2020 i ha ajornat uns tres mesos la decisió sobre la permanència dels seus dos diputats –Antoni Castellà i Assumpció Laïlla- dins el grup parlamentari d’ERC, després del seu rebuig públic a l’acord entre els republicans i el PSOE per facilitar la investidura de Pedro Sánchez. A l’assemblea de Demòcrates del març també es debatran dues ponències per “concretar la via unilateral cap a la independència”. “Els dos documents consagren la via unilateral i d’insubmissió col·lectiva com a única via per ser independents i aposten per un model de país basat en la fraternitat i la democràcia directa”, ha apuntat aquest diumenge la formació en un comunicat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca