Dausà acomiada la gira ‘d’Ara som gegants’ i anuncia el seu retorn amb un concert pel nou disc el 24 d’abril del 2021

El músic santfeliuenc afirma que el seu quart disc d'estudi serà "continuista" però inclourà més cançons "que facin ballar"

Joan Dausà tornarà als escenaris per presentar el seu nou disc amb un concert sorpresa el 24 d’abril de 2021. L’artista ho ha anunciat de forma inesperada en la darrera actuació de la gira del seu tercer treball d’estudi ‘Ara som gegants’, que ha ofert al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). El music de Sant Feliu de Llobregat ha explicat a l’ACN que encara no ha començat a treballar en el seu nou projecte, que ha de veure la llum la primavera de l’any vinent. Amb tot, ha indicat que serà “continuista” i inclourà “més cançons que facin ballar”. Més de 60.000 espectadors han gaudit d’aquesta gira que ha inclòs actuacions tan destacades com la de presentació al Tibidabo, la del festival de Cap Roig o la dels Jardins de Pedralbes.

Publicitat

Amb tres concerts consecutius al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès i totes les entrades exhaurides. Així és com Joan Dausà s’ha acomiadat dels escenaris temporalment i ha posat punt i final a una gira que marcarà un abans i un després en la seva carrera.

“Ha estat una gira sorprenent, molt emotiva perquè han passat coses que no ens esperàvem, i molt gratificant, perquè ens ha fet molt feliços i hem tocat a llocs increïbles”, ha explicat el cantautor que ha recordat el concert amb què van iniciar aquest viatge al Tibidabo i d’altres que també han estat especials com el del festival de Cap Roig, el dels Jardins de Pedralbes, el de Porta Ferrada o el que van oferir a la sala Apolo. “Tots han seguit l’estela del primer i ha anat creixent el repertori i la banda, però tot va començar al Tibidabo”, ha recordat.

Un cop més, Dausà ha tornat a sorprendre els seus seguidors i just abans de posar el punt i final a aquesta gira, ha anunciat el seu retorn als escenaris el 24 d’abril de 2021. Serà amb un concert que juga amb la incògnita de no anunciar ni el lloc ni la població. “Teníem tantes ganes de no marxar massa lluny que ja volem imaginar-nos com tornarem”, ha comentat l’artista que ha comparat la proposta amb una festa d’aniversari: “Tenim clar que volem celebrar-lo i que volem que hi siguem tots, quan ja estiguem inscrits ja buscarem la casa rural on fer-lo”, ha bromejat Dausà que ha assegurat que serà un “concert preciós”. Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns, 13 de gener, a les nou del matí a la seva pàgina web.

Tot i que assegura que encara no ha començat a treballar en el nou disc, indica que la seva intenció és que sigui un projecte “continuista” però que incorpori més cançons “de les que fan ballar” i donen “finals de concert feliços”.

Un dels moment més emotius de l’espectacle d’aquest dissabte ha estat quan just abans de tocar ‘No pots tancar-los a tots’ ha dedicat unes paraules als presos independentistes i tot l’auditori s’ha posat dempeus aplaudint i cridant ‘Llibertat’.

El darrer tema ha estat ‘La gran eufòria’ i com ja es habitual, l’artista s’ha llençat damunt del públic que l’ha mantejat pel passadís central mentre diversos canons de confeti sortien disparats des de l’escenari.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca