L’arquitecte de l’estat policial a Barcelona per la sentència torna al Gobierno

Grande-Marlaska repetirà com a ministre de l'Interior

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, continuaran al capdavant de les seves respectives carteres en el Govern central de coalició, segons ha pogut confirmar Europa Press.

Publicitat

Tant Grande-Marlaska com Maroto van arribar a l’executiu de Pedro Sánchez després de la moció de censura a Mariano Rajoy al juny del 2018. En aquell moment, el titular d’Interior era membre del Consell General del Poder Judicial i la responsable d’Indústria era diputada del PSOE a l’Assemblea de Madrid.

Els noms dels ministres van començar a confirmar-se de manera oficial dijous. Sánchez comptarà amb quatre vicepresidències: Carmen Calvo (Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria); Pablo Iglesias (Drets Socials i Agenda 2030); Nadia Calviño (Economia i Transformació Digital) i Teresa Ribera (Transició Ecològica i Repte Demogràfic).

A més a més, la ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, i el ministre de Ciència, Pedro Duque, mantindran els seus càrrecs, mentre que l’actual ministra de Sanitat, María Luisa Carcedo, i el titular de Cultura, José Guirao, no continuaran en el Govern espanyol.

Així mateix, La Moncloa va fer oficial la resta de nomenaments dels ministres d’Unides Podem: Irene Montero ocuparà la cartera d’Igualtat; Yolanda Díaz, la de Treball; Manuel Castells, la d’Universitats, i Alberto Garzón, la de Consum.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca