Una marató “insòlita” de catorze hores de música engegarà el Festival Beethoven250 a L’Auditori

Més de 500 artistes repassaran l'"inabastable" llegat del compositor a través del seu repertori simfònic i obres de nova creació

Publicitat

Catorze hores ininterrompudes de música de cambra de Beethoven serviran aquest dissabte per donar el tret de sortida al Festival Beethoven250, un cicle que L’Auditori ha teixit amb més de 60 obres, 37 concerts, 500 artistes i xerrades per repassar “l’inabastable” llegat de geni de Bonn. Amb motiu del 250 aniversari del seu naixement, la marató estarà composta per nou concerts que començaran a les 10 h interpretats per destacades formacions arrelades a Catalunya. Es tracta d’un projecte “molt ambiciós” i “insòlit”, segons ha dit el director de L’Auditori, Robert Brufau, que serà gratuït i permetrà al públic entrar i sortir de la Sala 2. Aquesta és la primera activitat d’un festival que busca fer dialogar una seixantena de simfonies de Beethoven amb obres contemporànies creades amb motiu d’aquesta efemèride.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca