Els trolls a sou tremolen: Twitter permetrà als usuaris decidir qui pot contestar els seus tuits

Twitter ha anunciat durant un esdeveniment al CES 2020, que se celebra a Las Vegas, nous canvis a la xarxa social, a través dels quals la plataforma permetrà decidir qui pot contestar cada tuit.

Publicitat

La directora de gestió de productes de Twitter, Suzanne Xie, ha explicat que la plataforma afegirà una funció per a “participants de la conversa”.

Aquesta funció comptarà amb quatre opcions: global, grup, panell i declaració, segons ha detallat Xie. L’opció ‘global’ permet que qualsevol usuari pugui contestar els tuits, ‘grup’ inclou les persones que l’usuari segueix i menciona, ‘panell’ fa que únicament puguin contestar els tuis les persones que s’hi mencionen específicament, mentre que l’opció ‘declaració’ no permet respondre a cap usuari.

Xie ha recalcat que Twitter està “en procés de fer una investigació sobre aquesta funció” durant el primer trimestre de l’any per després llançar-la a finals del 2020, segons ha recollit The Verge. Per això, de moment només un petit grup d’usuaris podran accedir a la funció.

L’anunci d’aquesta funció arriba després que a finals de novembre Twitter creés a nivell global la funció d’ocultar respostes als tuits, que permet que els usuaris gestionin les seves converses a la xarxa social.

A Twitter és habitual veure que la participació en una conversa pot canviar l’assumpte que s’estava tractant en un primer moment, o fins i tot el to de la conversa, fins arribar a desviar-se completament de la qüestió inicial.

Per això, la companyia ja va avançar que estava treballant en més opcions sobre qui pot respondre o veure converses específiques, i que també estava provant canvis relacionats amb la interacció per veure si ajuden a tenir una conversa més saludable.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca