El presos polítics s’organitzen contra el Suprem

Sànchez, Rull i Turull demanen al TC la llibertat i anul·lar el judici per aplicació de la sentència del TJUE

Publicitat

La defensa de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull ha demanat al Tribunal Constitucional (TC) que anul·li el judici de l’1-O al Tribunal Suprem (TS), ja que no es va demanar un suplicatori al Congrés de Diputats quan tots tres van ser elegits diputats de JxCat l’abril passat. Així, demanen que se’ls deixi en llibertat cautelarment mentre s’estudia el recurs i que finalment sigui anul·lat el judici, tot això en virtut de la sentència del 19 de desembre del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) que reconeixia la immunitat com a eurodiputat d’Oriol Junqueras des del dia que va ser designat europarlamentari.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca