CCOO aposta per una convocatòria anticipada d’eleccions a Catalunya

Pacheco destaca que els dos socis de Govern tenen "estratègies diferents" i que caldria veure quin són els suports per a un diàleg amb l'Estat

Publicitat

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, ha apostat aquest dijous perquè el president de la Generalitat, Quim Torra, convoqui eleccions aquesta primavera després d’aprovar els pressupostos al Parlament amb el suport dels comuns. Segons el líder sindical, serien “necessàries per aclarir l’estratègia política” de la Generalitat davant un procés de diàleg entre Catalunya i el govern de l’Estat després de constatar, ha dit, que els dos socis de Govern tenen “estratègies diferents”. Amb tot, Pacheco veu convenient que es “doni veu a la ciutadania per veure quin suport” tindria la Generalitat i “idoni” perquè es concretin 2.000 milions d’euros destinats a polítiques socials, que –precisat-, serien “molt necessaris encara que insuficients”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca