JxCat li demana a Aragonès que “no doni per feta” la inhabilitació de Torra

"No hi ha nou president fins que el Parlament no elegeix un nou president"

Publicitat

El president de JxCat al Parlament, Albert Batet, ha demanat aquest dimecres al vicepresident del Govern, Pere Aragonès, no donar “per fet certes coses” davant la possibilitat que el Tribunal Suprem (TS) inhabiliti el president de la Generalitat, Quim Torra.

En un missatge en el seu perfil de Twitter que ha recollit Europa Press, ha reaccionat així després que Aragonès hagi explicat que, si el Suprem inhabilita Torra, “no hi ha nou president fins que el Parlament no elegeix un nou president” i que ell desenvoluparia funcions administratives com fa ara quan Torra és de viatge.

“I el que vam votar dissabte al Parlament? El president Torra és diputat i president. Cal complir la llei. La llei de la presidència i el reglament del Parlament. El Parlament s’ha de plantar com ho ha fet el Parlament Europeu. No donem per fet certes coses”, ha etzibat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca