El BCN Film Fest del 2020 tornarà a atorgar el premi del públic a la millor pel·lícula catalana

Tots els films tindran dret a estrenar-se comercialment als Cinemes Verdi de Barcelona

Publicitat

El BCN Film Fest del 2020, la quarta edició del certamen, tornarà a atorgar el premi del públic a la millor pel·lícula catalana. Hi optaran tots els treballs que es presentin al festival, amb independència de la secció en què participin. Els espectadors podran votar les produccions a través d’una urna disposada a la sortida de la sala de projecció. L’any passat el públic va atorgar el guardó a ‘La vida sense la Sara Amat’, film de Laura Jou basat en la novel·la homònima de Pep Puig. A banda, qualsevol pel·lícula catalana que es presenti al festival tindrà dret a estrenar-se als Cinemes Verdi de Barcelona seguint les condicions establertes per la direcció de la sala.

En paral·lel, la pel·lícula que finalment guanyi el premi del públic tindrà el dret a estrenar-se als Cinemes Verdi i a romandre-hi almenys dues setmanes amb totes les sessions que la durada del treball permetin en una sala.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca