Aragonès assegura que ERC està “disposada a pagar el preu” de l’abstenció a Sánchez

"ERC ha sortit de la seva zona de confort"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, admet que ERC ha assumit un risc en investir com a president del govern al socialista Pedro Sánchez. Una decisió per la qual la seva formació està “disposada a pagar el preu perquè el país avanci”.

En una entrevista de Catalunya Ràdio recollida, el vicepresident ha explicat que ERC ha “sortit de la seva zona de confort” en canviar el seu posicionament del ‘No’ a l’abstenció en el debat d’investidura, permetent a Sánchez accedir a la Moncloa.

Ha recordat que ho ha fet sobre la base d’un pacte per a crear una taula de negociació els acords de la qual seran votats per la ciutadania catalana, i ha reconegut que el seu canvi de posicionament en el ple d’investidura suposa una “contradicció”, però ha defensat que la seva formació s’ha regit pels interessos de Catalunya i no pels de partit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes