Les ironies del “Gran Pacte” segons Laura Borràs

La portaveu de JxCat al Congrés pregunta als republicans com exigiran la mesa de diàleg bilateral als socialistes després d'investir Sánchez

Publicitat

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha opinat que el “gran pacte” entre ERC i PSOE és realment una “taula despullada de bones intencions”. En declaracions a SER Catalunya aquest dimarts al matí, l’exconsellera ha afegit que JxCat ha estat “respectuosa” amb els republicans durant les negociacions amb els socialistes, però ha criticat l’acord i ha afegit que “els Reis [Mags] ja van passar ahir”. Borràs també ha preguntat a ERC com exigiran la mesa de diàleg bilateral al PSOE un cop ja s’hagi investit el seu candidat, Pedro Sánchez.
“Si ets tan escèptic, quan pactis explicita unes garanties, tingues una manera de fer-les complir”, ha subratllat Borràs, que ha interpel·lat de nou els republicans: “Dir que no hi haurà investidura si no hi ha mesa… com ho podràs dur a terme, un cop ja estigui investit president?”, s’ha preguntat, en al·lusions a ERC. És per això que Borràs ha conclòs que JxCat aposta per fer valdre la “força” dels vots independentistes però no per investir un cap del govern espanyol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca