Cs vol defensar judicialment la bandera espanyola de l’Ajuntament de Lleida

Sol·licita que s'investigui la retirada de la bandera espanyola del consistori

Publicitat

La portaveu de Cs a Lleida, Ángeles Ribes, ha presentat aquest dimarts una denúncia a la Fiscalia de Lleida en la qual sol·licita que s’investigui la retirada de la bandera espanyola de l’Ajuntament divendres passat durant una concentració de protesta per la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, i planteja que se n’investigui la participació i responsabilitat de l’alcalde, Miquel Pueyo.

Segons la denúncia, Ribes demana que s’investigui “la participació i responsabilitat de l’alcalde de Lleida així com l’autorització i /o permissivitat d’aquests actes”.

En la denúncia demana que s’investigui com “tres individus encaputxats i no identificats van poder accedir a les dependències de l’Ajuntament quan estava dotat de mesures addicionals de seguretat”.

En declaracions als mitjans, la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Lleida ha assegurat que “no pot ser que tres encaputxats campin a plaer per l’Ajuntament.”

Publicitat

Ribes també ha demanat que s’investigui si la bandera trobada al despatx de JxCat de Lleida “coincideix en grandària amb les banderes de la ciutat i la comunitat autònoma substituïdes el dia 4 de gener, cosa que seria una prova sòlida que va ser robada per persones afins a aquest grup”.

A més a més, Ribes demana que s’investigui si les concentracions i el tall de l’avinguda Blondel es van fer d’acord amb la llei i “si la participació de càrrecs públics en manifestacions i concentracions de manera irregular pot ser constitutiu de delicte o d’infracció administrativa”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca