Rufián recorda que ERC ja ha pres una “decisió ferma”

"Crec que és positiu que un partit s'adapti i analitzi la realitat si bé és cert que nosaltres tenim una decisió ferma adoptada", diu el portaveu dels republicans

Publicitat

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha recordat que ERC ja ha pres una “decisió ferma” sobre el sentit del vot dels republicans a la investidura de Pedro Sánchez però ha defensat que l’executiva del partit analitzi les decisions de la JEC. “Crec que és positiu que un partit s’adapti i analitzi la realitat si bé és cert que nosaltres tenim una decisió ferma adoptada també pels màxims òrgans del partit”, ha dit el portaveu dels republicans aquest dissabte al matí en una entrevista a RNE abans de la sessió d’investidura. Rufián ha dit que ha de “respectar els temps i formes” del partit i ha rebutjat “avançar-se a la decisió de la reunió d’aquest matí.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca