Torra demana “garanties” de l’acord PSOE-ERC

"És un acord semblant però amb diferències pel que fa al document de Pedralbes. Necessita garanties"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha insistit aquest divendres que el pacte entre el PSOE i ERC per a la investidura no vincula el Govern i, en ser preguntat per les diferències amb el document de Pedralbes, ha criticat que el nou acord no contempla la figura d’un relator.

“És un acord semblant però amb diferències pel que fa al document de Pedralbes. Necessita garanties”, ha afegit, i ha afirmat que el pacte entre tots dos partits és legítim encara que no vincula les institucions, en declaracions als mitjans en visitar l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya juntament amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

Ha explicat que una vegada es formi el Govern central buscaran converses amb el nou executiu: “Un diàleg en condicions, amb garanties i que tracti les qüestions que la ciutadania de Catalunya ens ha encarregat tractar, és a dir, els tres punts coneguts d’exercici del dret a l’autodeterminació, amnistia, fi de la repressió i llibertat dels presos polítics i exiliats”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca