Els taxistes avisen de noves mobilitzacions durant el Mobile World Congress

Élite Taxi convoca una reunió per aquest divendres per acordar "mesures de pressió", demanen que es compleixi la normativa dels VTC

Élite Taxi ha proposat fer mobilitzacions durant el Mobile World Congress, segons ha informat a través d’un comunicat. L’organització ha convocat a totes les associacions i radioemissores del sector a una reunió urgent amb l’objectiu de “proposar mesures de pressió per a que es compleixi el decret llei de la Generalitat i el reglament dels VTC de l’AMB”. El portaveu d’Élite, Tito Álvarez, ha apuntat que el sector del taxi ha estat “molt pacient” amb la Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona però ha apuntat que “gairebé cap norma s’està aplicant”. “Ha arribat l’hora de proposar mobilitzacions a tots els agents del sector posant com a horitzó el Mobile”, ha declarat.

Publicitat

Entre les reclamacions dels taxistes hi ha que els preus siguin visibles en l’interior dels VTC i eliminar la geologalització de Cabify. A més, han criticat que el registre electrònic que es va posar en marxa “no serveix per a res per la descoordinació total amb el registre de foment”, que “només” hi ha tres inspectors per al control dels vehicles i que hi ha una “manca de control absolut” en zones com l’aeroport de Barcelona.

En la reunió d’aquest divendres, Élite proposarà mesures “que aniran de menys a més fins arribar al MWC”. Álvarez ha alertat que no permetran que les lleis i els reglaments “no s’apliquin als carrers perquè la llei és per a tots igual”. “No volem causar cap molèstia a la ciutadania ni als usuaris ja que som un servei públic, però no ens queda més remei que prendre mesures per a que es posin els mitjans suficients i es facilitin les eines necessàries per al seu compliment”, ha declarat.

Per això, ha emplaçat totes les administracions competents a una trobada on es puguin assolir acords “immediats” i es treballi per resoldre “de manera urgent” aquesta problemàtica.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca