El Metro de Barcelona funcionarà 43 hores seguides per Cap d’Any

La xarxa de metro funcionarà des de les 05.00 hores del dimarts fins que finalitzi el servei del dimecres a mitjanit

El Metro de Barcelona funcionarà 43 hores seguides i obrirà durant tota la nit del dimarts al dimecres per ser la nit de Cap d’Any per facilitar els desplaçaments ràpids i segurs dels ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Publicitat

La xarxa de metro funcionarà des de les 05.00 hores del dimarts fins que finalitzi el servei del dimecres a mitjanit, i TMB ha previst un dispositiu especial en el qual els trens circularan en intervals d’entre quatre i cinc minuts a l’L1, L3 i L4, i d’entre set i vuit a l’L2 i L5 fins a les 02.00 hores del dimecres, i passaran a circular cada cinc minuts a l’L4 i cada set o nou minuts en la resta de línies convencionals fins a les 05.00 hores.

Per arribar a l’acte d’entrada d’any que promou l’Ajuntament a l’avinguda Maria Cristina, TMB recomana utilitzar el metro –les estacions properes són les d’Espanya (L1 i L3), i també Hostafrancs (L1), Tarragona (L3), Rocafort (L1) i Poble Sec (L3)–, en el qual un dispositiu especial de personal regularà els fluxos a l’inici i final de la festa, que provocarà afectacions a diverses línies de bus com la 13, la 23, la 55 i la 150.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca