Jarabe de Palo puja de nou a l’escenari per recaptar fons contra el càncer

La banda reuneix a Luz de Gas els 19 músics que han format part del grup al llarg dels seus 23 anys d'història

El grup Jarabe de Palo ha reunit aquest dilluns a l’escenari del Luz de Gas els 19 músics que han format part de la banda al llarg dels seus 23 anys d’història. L’objectiu del retrobament ha estat recaptar fons pels projectes d’investigació de la Vall d’Hebrón institut d’Oncologia ( VHIO ). Pau Donés ha estat el director d’orquestra d’aquest retrobament, on s’han pogut escoltar els grans clàssics del grup. “Ens hem ajuntat els Jarabe que hem parit les cançons i els discos”, ha dit Donés, qui ha reconegut que li feia una gran il·lusió el concert. L’actuació ha tingut dos passis, a les set i a dos quarts de deu.

Publicitat

Al concert, que ha estat presentat pel periodista Jordi Évole, s’han pogut escoltar els grans clàssics de Jarabe de Palo com ‘La flaca’ o ‘El bosque de palo’ entre moltes altres cançons. El grup ha repassat la seva discografia amb un Pau Donés en plena forma.

L’objectiu final del concert és la lluita contra el càncer. En una entrevista a l’ACN, el cantant va demanar fer el màxim d’aportacions per a la investigació del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, ja sigui anant als concerts o fent donacions directes a la fila 0 que s’ha impulsat. “Els investigadors avancen a tota pastilla, i això pels malalts és una tremenda esperança”, va remarcar.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca