Jarabe de Palo puja de nou a l’escenari per recaptar fons contra el càncer

La banda reuneix a Luz de Gas els 19 músics que han format part del grup al llarg dels seus 23 anys d'història

Publicitat

El grup Jarabe de Palo ha reunit aquest dilluns a l’escenari del Luz de Gas els 19 músics que han format part de la banda al llarg dels seus 23 anys d’història. L’objectiu del retrobament ha estat recaptar fons pels projectes d’investigació de la Vall d’Hebrón institut d’Oncologia ( VHIO ). Pau Donés ha estat el director d’orquestra d’aquest retrobament, on s’han pogut escoltar els grans clàssics del grup. “Ens hem ajuntat els Jarabe que hem parit les cançons i els discos”, ha dit Donés, qui ha reconegut que li feia una gran il·lusió el concert. L’actuació ha tingut dos passis, a les set i a dos quarts de deu.

Al concert, que ha estat presentat pel periodista Jordi Évole, s’han pogut escoltar els grans clàssics de Jarabe de Palo com ‘La flaca’ o ‘El bosque de palo’ entre moltes altres cançons. El grup ha repassat la seva discografia amb un Pau Donés en plena forma.

L’objectiu final del concert és la lluita contra el càncer. En una entrevista a l’ACN, el cantant va demanar fer el màxim d’aportacions per a la investigació del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, ja sigui anant als concerts o fent donacions directes a la fila 0 que s’ha impulsat. “Els investigadors avancen a tota pastilla, i això pels malalts és una tremenda esperança”, va remarcar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca