Vox contra Europa: “No volem que ens robin Catalunya”

Considera una "irresponsabilitat" que Sánchez es plantegi "atemptar" contra els pilars de la Constitució i demana que no faci el pacte de la "vergonya"

La portaveu de Vox a l’Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, ha indicat aquest dilluns que espera que l’Advocacia de l’Estat sigui ferma davant la sentència sobre la immunitat del líder d’ERC, Oriol Junqueras, i ha demanat recuperar el paper “de la força que té Espanya a Europa” perquè el país es faci “respectar”.

Publicitat

En declaracions a Telecinco, que ha recollit Europa Press, Monestir ha declarat que espera que l’Advocacia demostri la seva independència i conservi i mantingui “un criteri que és el respecte a la legalitat i defensa de la Constitució” amb fermesa davant aquells “que l’han atacat”.

“Vox demanar recuperar el paper de força que ha de tenir Espanya a Europa. Cal que ens fem respectar a Europa, a Europa no se’ns respecta i ja n’hi ha prou d’atacar Espanya i cal anar a Europa a defensar el paper important d’Espanya i per això fan falta polítics que creguin fermament en Espanya i que estiguin disposats a defensar-la”, ha reivindicat.

Investidura de Sánchez

En ser preguntada sobre quan pensa que tindrà lloc la investidura de Pedro Sánchez, si abans del 5 de gener, ha apuntat que els càlculs els fan “els separatistes” que volen “mesurar si hi ha possibilitat d’eleccions catalanes”. Al seu judici, és una “irresponsabilitat” que un president del Govern central en funcions es plantegi “atemptar contra els pilars de la Constitució”.

“Això és el que estan veient molts votants, fins i tot del PSOE, que veuen aquesta traïció a Espanya del president per arribar al poder, que és capaç de pactar amb aquells que són enemics d’Espanya. Si fa falta sortirem al carrer a dir que no volem que ens robin Catalunya; volem que Catalunya continuï sent Espanya”, ha dit.

Ha insistit que el pacte “de la vergonya” no es produeixi i aconseguir atreure Sánchez “a la senda de la Constitució i que no pacti amb aquells que volen trencar Espanya com a nació”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca