Una experiència de 24 hores al Portbou de la Segona Guerra Mundial

Creen un 'Escape Town' al municipi ambientat en els anys 40 amb la missió d'ajudar Walter Benjamin a creuar la frontera

Publicitat

Amb la idea del Portbou (Alt Empordà) “decadent” com a rerefons i amb l’objectiu de portar turistes al municipi més enllà de la temporada turística, el músic i exregidor de la CUP de Berga Francesc Ribera ha ideat un ‘escape town’ pel poble. Una experiència de 24 hores, amb allotjament inclòs, que transportarà els participants a la Segona Guerra Mundial i que tindrà la missió d’ajudar a escapar el filòsof Walter Benjamin. Ribera assegura que no és una aventura “científica” però que partint de la història –Benjamin va morir a Portbou- es vol convertir el municipi en un gran “escenari” amb diferents espais on els visitants hauran d’anar superant pistes fins aconseguir l’objectiu final. La iniciativa, Portbou1940, es posarà en marxa el 10 de gener.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca