Puigdemont descarta instal·lar-se a Perpinyà i aposta per esgotar la legislatura

L'expresident nega que JxCat es plantegi situar cap conseller de vicepresident si s'inhabilita Torra

Publicitat

El president legítim, Carles Puigdemont, ha descartat instal·lar-se a Perpinyà. Tres dies després de recollir l’acreditació d’eurodiputat, ha afirmat que aposta per mantenir la residència a Waterloo, i que seria un “despropòsit” anar a viure a la Catalunya Nord. En una entrevista a Rac1 aquest dilluns al matí des de la ciutat belga, Puigdemont sí que ha admès que té “moltes ganes” de fer algun acte a Perpinyà o celebrar-hi alguna reunió del grup parlamentari de JxCat. Així, l’expresident aposta per aprofitar “l’eina de lluita política” que és “l’exili”. D’altra banda, Puigdemont ha apostat per esgotar la legislatura i que les eleccions arribin al desembre del 2021. A més, l’expresident ha negat que JxCat es plantegi situar cap conseller com a vicepresident del Govern si s’inhabilita el president de l’executiu, Quim Torra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca