Les contradiccions de la justícia espanyola s’accentuen amb l’autoinculpació de Marcel Mauri

El jutge arxiva l'autoinculpació perquè no és "càrrec públic" i Òmnium recorda que Cuixart tampoc ho és

Publicitat

El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, ha explicat que el jutjat d’instrucció 9 de Barcelona ha arxivat la seva autoinculpació per l’1-O argumentant que no ostenta cap “càrrec públic”. En una atenció als mitjans davant la Ciutat de la Justícia aquest dilluns al matí, Mauri ha recordat que Cuixart tampoc té cap càrrec públic, tot i haver estat condemnat a nou anys de presó. Per Mauri, la justícia espanyola actua “amb doble raser”. D’altra banda, el vicepresident de l’entitat espera que l’Advocacia de l’Estat demani la nul·litat del judici del Suprem per l’1-O, després del a sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE): “Tenim una nova oportunitat”, ha apuntat Mauri, que ha afegit que acceptar la nul·litat “és el que hauria de fer” l’Advocacia -que depèn del govern espanyol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca