Ponsatí li deixa les coses clares al president Torra

Torra piula una declaració de Ponsatí denunciant la "repressió" i la consellera legítima li respon demanant la dimissió de Buch

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha fet ressò aquest dissabte a la nit al seu compte de Twitter d’una declaració de l’exconsellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, durant una entrevista a TV3. “La repressió només s’aturarà amb la independència”, ha piulat Torra citant Ponsatí. L’exconsellera li ha respost demanant la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch. “I entretant Buch dimissió”, ha escrit Ponsatí.

Publicitat

“Que Espanya tingui dificultats per constituir un govern ens va bé, no entenc l’afany d’apuntalar-lo”

L’exconsellera Clara Ponsatí s’ha mostrat contrària al suport a la investidura de Pedro Sánchez com a president i ha assegurat que “a l’independentisme que Espanya tingui dificultats per constituir un govern” li va “bé”. “No entenc l’afany per apuntalar un govern a Espanya”, ha reconegut en una entrevista al FAQs, i ha afegit després que només “valdria la pena plantejar-s’ho” si hi hagués “contrapartides molt visibles, evidents, sòlides fiables”, encara que ha remarcat que no és la situació actual.

D’altra banda, Ponsatí ha recordat que, després de l’aprovació del Brexit per part del Regne Unit, ella passaria a ser eurodiputada, encara que no ho ha volgut donar per fer i, de fet, ho ha qualificat de “carambola”. En aquest sentit, ha insistit que encara cal veure com serà el procés de substitució dels membres britànics a la cambra europea.

Pel que fa a la seva vista judicial a Escòcia, Ponsatí ha matisat que de moment no se sap si se celebrarà perquè, en ser eurodiputada, tindria immunitat. Tot i això, ha recordat que pretén fer-hi declarar Pedro Sánchez, Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría i Santiago Abascal, entre altres, i ha explicat que així busca demostrar que és un judici polític i que, en cas de donar llum verda a l’extradició, no tindria un judici “just” a Espanya.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca