Petits Relats: Nit de Tardor

Assegut al banc vora la sorra escolto el constant xiuxiueig del mar, com onada rere onada posa la banda sonora a un capvespre fred, o més aviat glaçat, quan un Sol vermellós s’amaga silenciosament en l’horitzó i els núvols amenaçadors van cobrint gradualment el cel en la penombra.

La brisa que despulla els arbres a la tardor acompanya una música llunyana d’origen incert, o més aviat desconegut, on un ritme de percussió sembla haver-se posat d’acord amb la natura i compassa a la perfecció el anar i venir incessant de la calma.

Amb el seu rugit rabiós el tren de la costa espanta els caminants que vora la via passegen, o més aviat ja marxen, d’una platja cada cop més abandonada on els bancs esperen rebre una darrera asseguda d’uns joves enamorats que volen apreciar el moment màgic de la nit tancada.

Jo de lluny observo i retallo les seves siluetes a contrallum abraçades tot recordant les nits d’estiu quan et retrobo en aquest paratge, no potser en qualsevol altre, passejant sobre la sorra sense sabates ni mitjons i sense dir cap paraula, sols gaudint de la música que acompanya les nostres nits i ens desperta l’ànima.

Una llàgrima em desfà els acords regalimant sobre la galta, esperant pacient que el vent fred la faci tremolar, o més aviat se l’emporti amb l’aire, notes que marxen volant lluny del meu abast i perdre’s en la distància per acabar unint-se al mar i a la seva aigua salada.

- Publicitat -

La música a l’estiu és com l’amor que marxa a final de temporada, sabent que reviurà l’any vinent amb un altre nom, amb un altre vestit, un altre so, una altra tornada.

 

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca