Junqueras sosté que la independència “és irreversible i un nou referèndum inevitable”

Demana que "la majoria favorable a la independència sigui immensa i inqüestionable"

Publicitat

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha defensat aquest dissabte que la independència de Catalunya és “irreversible i un nou referèndum inevitable” que doni una gran majoria favorable a constituir la república catalana.

Ho ha dit en un àudio gravat des de la presó i que s’ha emès en el 28è Congrés Nacional d’ERC, on els republicans fixaran la seva estratègia per als propers quatre anys i que celebren a l’Auditori del Fòrum de Barcelona, en plenes negociacions amb el PSOE per la investidura de Pedro Sánchez i després de la sentència del Tribunal de Justícia de la UE (TJUE), que li reconeix la immunitat.

Junqueras ha sostingut que fa falta un nou referèndum i ha demanat persistir i enfortir l’independentisme perquè, quan arribi el moment de fer-ho, “la majoria favorable a la independència sigui immensa i inqüestionable”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca