Aragonès li demana al PSOE que “desplaci la repressió”

"La nova etapa política només es pot obrir si la política desplaça la repressió. S'entén o no s'entén?"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha advertit al PSOE que la via política per resoldre el conflicte a Catalunya “només es pot obrir si la política desplaça la repressió”.

“Cal obrir una etapa en què la política guanyi la repressió. Volem que quedi clar: la nova etapa política només es pot obrir si la política desplaça la repressió. S’entén o no s’entén?”, ha afirmat en la seva intervenció en el 28è Congrés Nacional d’ERC, que han celebrat a l’Auditori del Fòrum de Barcelona, on els republicans fixaran la seva estratègia per als propers quatre anys.

Ho ha dit l’endemà passat de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) que reconeix que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, hauria d’haver gaudit d’immunitat quan va ser elegit eurodiputat, i que els republicans diguessin que no s’asseuran amb el PSOE per negociar la investidura de Pedro Sánchez fins que l’Advocacia de l’Estat es pronunciï sobre la situació de Junqueras.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca