Aragonès li demana al PSOE que “desplaci la repressió”

"La nova etapa política només es pot obrir si la política desplaça la repressió. S'entén o no s'entén?"

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha advertit al PSOE que la via política per resoldre el conflicte a Catalunya “només es pot obrir si la política desplaça la repressió”.

Publicitat

“Cal obrir una etapa en què la política guanyi la repressió. Volem que quedi clar: la nova etapa política només es pot obrir si la política desplaça la repressió. S’entén o no s’entén?”, ha afirmat en la seva intervenció en el 28è Congrés Nacional d’ERC, que han celebrat a l’Auditori del Fòrum de Barcelona, on els republicans fixaran la seva estratègia per als propers quatre anys.

Ho ha dit l’endemà passat de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) que reconeix que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, hauria d’haver gaudit d’immunitat quan va ser elegit eurodiputat, i que els republicans diguessin que no s’asseuran amb el PSOE per negociar la investidura de Pedro Sánchez fins que l’Advocacia de l’Estat es pronunciï sobre la situació de Junqueras.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca