Puigdemont té més bona valoració que Torra segons el CEO

Junqueras es manté com el líder català més ben valorat

El vicepresident legítim de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, és el líder català més ben valorat amb una mitjana de 6,03 i, juntament amb el portaveu dels comuns al Congrés, Jaume Asens (5,10), són els únics que aproven, mentre que el president de la Generalitat, Quim Torra, empitjora la valoració que va obtenir al juliol i passa d’un 4,15 a un 3,95.

Publicitat

Així ho reflecteix una enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat que ha presentat aquest divendres en roda de premsa el director del CEO, Jordi Argelaguet, que es va dur a terme entre el 14 de novembre i el 5 de desembre –just després de les eleccions generals del 10N– amb una mostra de 1.500 persones i un marge d’error de 2,53, i es tracta de la primera enquesta que mostra l’impacte de la sentència de l’1-O.

Malgrat que Asens obté una nota mitjana per sobre de 5, Junqueras és l’únic que és valorat amb entre un 5 i un 10 de nota per la majoria dels enquestats –el 66% dels catalans l’aproven, mentre que el 23,8% el suspenen, el 7,3% no ho sap i no contesta, i el 2,9% no el coneix–.

La pitjor valoració és per a la líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, amb un 2,01, seguida de la portaveu del partit taronja al Congrés i exlíder a Catalunya, Inés Arrimadas (2,12), i el president del PP català, Alejandro Fernández, amb un 2,19 de mitjana.

El president legítim, Carles Puigdemont, també suspèn amb un 4,26 però supera l’actual president; el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, obté un 3,77; la presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, rep un 4,56; i el diputat de la CUP Carles Riera, un 4,73.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca