Nova jornada de repressió dels Mossos per fer efectiu un desnonament

Càrregues i una detenció durant la concentració

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han carregat i han detingut una dona durant un desnonament aquest divendres al matí a la Travessera de Gràcia de Barcelona, que manifestants han intentat impedir tant amb una concentració davant de l’edifici com tancant-se al portal per evitar l’entrada de la comitiva judicial.

La policia catalana ha explicat a Europa Press que la dona està detinguda per un presumpte delicte de resistència a un agent i han detallat que han practicat el desnonament a requeriment judicial.

Efectius de la Brigada Mòbil (Brimo) –la unitat antidialdarulls del cos– han actuat des de les 9.50 hores i han carregat per desplaçar el grup de manifestants que es concentrava davant de l’edifici.

Els mossos no han pogut entrar per la porta de l’edifici perquè una cinquantena de persones, que després han estat identificades, han bloquejat l’accés, i els agents han entrat a l’edifici per la finestra d’un balcó.

Publicitat

Quan han entrat a l’habitatge, els agents han trobat la porta “bunkeritzada”, i l’han obert per la força amb l’autorització de la comitiva judicial.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca