[Vídeo] El Parlament esclata d’alegria amb el dictamen del TJUE: “Llibertat!”

Europa dona la raó a les tesis independentistes

La notícia sobre la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat del vicepresident legítim, Oriol Junqueras, qui tenia immunitat abans de la sessió de constitució del Parlament Europeu del dia 2 de juliol, ha provocat una de les escenes d’alegria més potents que s’han vist en els darrers anys al Parlament.

Publicitat

Mentre el diputat del bloc de Ciudadanos, Nacho Martín Blanco, intentava minimitzar el duríssim cop que acaba de rebre la justícia espanyola, “no confonguin immunitat amb impunitat” i “estan celebrant una cosa que no és res” els riures dels diputats independentistes han anat en augment fins que han entrat tots els electes de JxCat i ERC i s’ha produït un esclat d’alegria amb els crits de “llibertat” que han deixat veure un intent de marxar de la sala del vicepresident segon de la Mesa de Cs, Joan García González, i el grup parlamentari del partit nacionalista aplaudint sense saber on posar-se.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca