[Vídeo] El Parlament esclata d’alegria amb el dictamen del TJUE: “Llibertat!”

Europa dona la raó a les tesis independentistes

Publicitat

La notícia sobre la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat del vicepresident legítim, Oriol Junqueras, qui tenia immunitat abans de la sessió de constitució del Parlament Europeu del dia 2 de juliol, ha provocat una de les escenes d’alegria més potents que s’han vist en els darrers anys al Parlament.

Mentre el diputat del bloc de Ciudadanos, Nacho Martín Blanco, intentava minimitzar el duríssim cop que acaba de rebre la justícia espanyola, “no confonguin immunitat amb impunitat” i “estan celebrant una cosa que no és res” els riures dels diputats independentistes han anat en augment fins que han entrat tots els electes de JxCat i ERC i s’ha produït un esclat d’alegria amb els crits de “llibertat” que han deixat veure un intent de marxar de la sala del vicepresident segon de la Mesa de Cs, Joan García González, i el grup parlamentari del partit nacionalista aplaudint sense saber on posar-se.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca