Els eurogrups es mouen en defensa de Junqueras, Puigdemont i Comín

La cap del grup GUE/NGL a l'Eurocambra celebra que el TJUE hagi fet "justícia" en el cas del líder d'ERC

Publicitat

La presidenta de l’Esquerra Unitària Europea, Manon Aubry, ha defensat que els electes Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín “tenen dret” a l’escó arran de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat del líder d’ERC. “Han sigut escollits democràticament”, ha remarcat. La cap del grup GUE/NGL a l’Eurocambra ha celebrat que el TJUE hagi fet “justícia” en el cas del líder d’ERC i ha reivindicat que no es pot “impedir arbitràriament que els representants electes” del Parlament Europeu “exerceixin el seu mandat”.

Per la seva banda, l’eurodiputada d’Izquierda Unida, Sira Rego, veu “inacceptable” que s’hagi vulnerat el dret a la participació política” de Junqueras i els seus votants. Rego ha reclamat al president del Parlament Europeu, David Sassoli, que convoqui “immediatament” la conferència de presidents dels grups parlamentaris i enviï “un requeriment” al govern espanyol per “facilitar la recollida de l’acta” a Junqueras.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca