Els eurogrups es mouen en defensa de Junqueras, Puigdemont i Comín

La cap del grup GUE/NGL a l'Eurocambra celebra que el TJUE hagi fet "justícia" en el cas del líder d'ERC

La presidenta de l’Esquerra Unitària Europea, Manon Aubry, ha defensat que els electes Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín “tenen dret” a l’escó arran de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat del líder d’ERC. “Han sigut escollits democràticament”, ha remarcat. La cap del grup GUE/NGL a l’Eurocambra ha celebrat que el TJUE hagi fet “justícia” en el cas del líder d’ERC i ha reivindicat que no es pot “impedir arbitràriament que els representants electes” del Parlament Europeu “exerceixin el seu mandat”.

Publicitat

Per la seva banda, l’eurodiputada d’Izquierda Unida, Sira Rego, veu “inacceptable” que s’hagi vulnerat el dret a la participació política” de Junqueras i els seus votants. Rego ha reclamat al president del Parlament Europeu, David Sassoli, que convoqui “immediatament” la conferència de presidents dels grups parlamentaris i enviï “un requeriment” al govern espanyol per “facilitar la recollida de l’acta” a Junqueras.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca