El Tribunal Suprem contra les cordes

"Estudia en profunditat" la sentència del TJUE i dona cinc dies a les parts perquè presentin al·legacions

Publicitat

El Tribunal Suprem “estudiarà en profunditat” el contingut “íntegre” de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), que conclou que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, disposava d’immunitat parlamentària des del moment en què va ser elegit com a eurodiputat i que, per tant, el Suprem va vulnerar els seus drets en mantenir la presó provisional. En un breu comunicat, el Suprem apunta que a més de fer aquest estudi “en profunditat” de la resposta que el TJUE dona a les preguntes que la mateixa Sala II del Suprem va plantejar sobre la immunitat de Junqueras “quan estava en presó provisional”, ha acordat demanar al Ministeri Fiscal, a l’Advocat de l’Estat, a l’acusació particular i a la defensa d’Oriol Junqueras, que presentin al·legacions –o informes- en un període de cinc dies. Amb el resultat d’aquest “estudi” i d’aquestes al·legacions, apunta el Suprem, “s’acordarà el que procedeixi”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca