Barcelona edita una guia de bones pràctiques LGTBI per a les empreses

"Ser una empresa que fomenta la diversitat sexual i de gènere enforteix l'empresa, i aquesta guia és una pauta per ser més competitius i ajudar a construir una societat millor"

L’Ajuntament de Barcelona ha editat una guia de bones pràctiques LGTBI per a empreses amb l’objectiu d'”enfortir el seu compromís amb la diversitat sexual i de gènere”, ha informat aquest dimecres el consistori en un comunicat.

Publicitat

El document, de 60 pàgines, suposa una pauta per adaptar la realitat interna de cada organització tenint en compte la diversitat per a orientació sexual i identitat i expressió de gènere per avançar cap a empreses més “diverses”.

La guia es podrà sol·licitar a l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa de manera gratuïta, i el seu contingut aborda la gestió de la diversitat, polítiques de direcció empresarial i recomanacions en plans de contractació i comunicació d’empreses.

El tinent d’alcalde d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, ha assegurat que Barcelona és una ciutat “gay-friendly”, amiga de la comunitat LGTBI, la qual cosa ajuda a atreure talent, segons ell.

“Ser una empresa que fomenta la diversitat sexual i de gènere enforteix l’empresa, i aquesta guia és una pauta per ser més competitius i ajudar a construir una societat millor”, ha explicat Collboni en la presentació.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca