Barcelona edita una guia de bones pràctiques LGTBI per a les empreses

"Ser una empresa que fomenta la diversitat sexual i de gènere enforteix l'empresa, i aquesta guia és una pauta per ser més competitius i ajudar a construir una societat millor"

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona ha editat una guia de bones pràctiques LGTBI per a empreses amb l’objectiu d'”enfortir el seu compromís amb la diversitat sexual i de gènere”, ha informat aquest dimecres el consistori en un comunicat.

El document, de 60 pàgines, suposa una pauta per adaptar la realitat interna de cada organització tenint en compte la diversitat per a orientació sexual i identitat i expressió de gènere per avançar cap a empreses més “diverses”.

La guia es podrà sol·licitar a l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa de manera gratuïta, i el seu contingut aborda la gestió de la diversitat, polítiques de direcció empresarial i recomanacions en plans de contractació i comunicació d’empreses.

El tinent d’alcalde d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, ha assegurat que Barcelona és una ciutat “gay-friendly”, amiga de la comunitat LGTBI, la qual cosa ajuda a atreure talent, segons ell.

Publicitat

“Ser una empresa que fomenta la diversitat sexual i de gènere enforteix l’empresa, i aquesta guia és una pauta per ser més competitius i ajudar a construir una societat millor”, ha explicat Collboni en la presentació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca